Termene și condiții

Termene și condiții

Folosirea, vizitarea și efectuarea de comenzi prin intermediul site-ului www.anvelux.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare. ANVELUX își asumă dreptul de a aduce modificări acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina „Termeni și condiții" din cadrul site-ului www.anvelux.ro, puteți citi cea mai recentă versiune a acestor prevederi. Prezentele informări reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.


Informații despre magazinul online de anvelope ANVELUX

Magazinul online ANVELUX este administrat de firma TOP GTC INTERNATIONAL SRL, cu sediul social în jud. Bacău, oraș Bacău, str. Castanilor, nr.1, cod unic de înregistrare RO41619846, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J4/1539/2019.
În magazinul online veți găsi doar anvelope noi, pentru vehicule de turism, 4×4, furgonete și rulote, produse în concordanță cu normele europene în vigoare și fabricate de următorii producători de anvelope: Michelin, Continental, Dunlop, GoodYear, BFGoodrich, Firestone, Bridgestone, Lassa, Firelli, Matador, Viking, Hankook.