Despre noi

Despre noi

Magazinul online ANVELUX conține doar anvelope noi, pentru vehicule de turism, 4×4, furgonete și rulote, produse în concordanță cu normele europene în vigoare.

Urmărim zilnic noutățile din industria Auto&Moto și suntem pasionați de mașini, tehnologie și călătorii. Dacă vreți să ajungeți rapid la informații, să fiți la curent cu ultimele trenduri din industrie sau căutați inspirație pentru drumuri noi pe care să le faceți cu mașina, alături de cei dragi, mergeți în secțiunea Blog a site-ului nostru și parcați acolo. Staționarea este permisă!

Ne bucurăm să primim oricând idei și sugestii! Puteți să ne scrieți pe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, pe e-mail topgtinternational@gmail.com sau pe site, în secțiunea de comentarii.

Magazinul online ANVELUX este administrat de firma TOP GTC INTERNATIONAL SRL, cu sediul social în jud. Neamț, oraș Piatra-Neamt, str. Bulevardul G-ral Nicolae Dascalescu, nr 12A, cod unic de înregistrare 41619846, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J27/1178/2023.

ANVELUX ESTE MARCA INREGISTRATA

 

instagramlinkedinfacebooktwitter